Гродно общается здесь

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гродно общается здесь » Факты и события » День БРСМ

День БРСМ

Сообщений 1 страница 15 из 15

1

Ну кто себя пазволил туда загнать.
Как недавно их назвал САМ Лука - "камсамольцы" - а еще год назад мы над ними так прикалывались, куда мир катится

0

2

у мяне ёсць страшная таямніца - я належу да гэтай арганізацыі. сур'ёзна. Мой білецік ляжыць недзе глыбока пад стосамі паперы ў той шафе, дзе я розныя архівы трымаю. і калі я аб гэтым успамінаю мне становіцца дрэнна. а самае галоўнае, што ніхто ж не прымушаў. Проста сабралася неяк летам падрабіць ( зараз і ня памятаю дзе) і трэба было ўступаць... Самае крыўднае, што так нікуды і не паехала. А гэтая картоначка зараз як кляймо.

0

3

Запішысь ў БРСМ
Будзеш правільны саўсем! Ёў!  :rolleyes:

0

4

да пионеры блин

0

5

Узьвейцесь кастрамі, сініе ночы
Мы піанеры, дзеці рабочых! :lol:

0

6

Мот тебе сразу смайлик картмена подагнать

0

7

я тож там .... но ни х не делаю, и ту фигню днто потерял. Вот так

0

8

малодец

0

9

а ў мяне добрая навіна: аказваецца я там была толькі фармальна, з усіх пасведчанняў у мяне і была толькі гэтая ламініраваная картка. але яна на самой справе не сапраўдная, нідзе не ўлічаная. сярод БРСМаўцаў таксама бываюць добрыя людзі - знаёмы з  універсітэцкай арганізацыі зрабіў тады толькі корачку і не паставіў яе на ўлік. А  я, дурная, нешта не здагадалася адразу - я ж ні разу ўзносаў не плаціла.

КРУТА МНЕ!!!!!!!!!!!

0

10

Поздравляю

0

11

Лично я не фанатею от этой организации,но это не  означает,что там нет хороших для меня людей.

0

12

Я тоже взнос не разу не платил)) И ваще ниразу никто не вспоминал, что я туда вхожу)))

0

13

Кста. Я единственный чел был в классе который не вступил в енто Г.

0

14

А нас ТУПО заставляли...  ещё пугали, мол атестат попортят уроды...

0

15

Нас тож заставляли,но так и не заставили меня. И сделатть ничего не смогли.

0

Вы здесь » Гродно общается здесь » Факты и события » День БРСМ