Гродно общается здесь

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гродно общается здесь » Разговоры ни о чем » Разговоры ни очем.

Разговоры ни очем.

Сообщений 1 страница 30 из 47

1

Вот если что то не так то сдесь можно обо всем

0

2

Да обо всем так обо всем
Миха ты ЖИД.
И ВСЁ.

0

3

Нет не все он еще танцевать не умеет

0

4

Ах ты с***а зло*****я, скотина квидовская! Иди на мой

0

5

Ты и впрям такой

0

6

а сёння так цёпла, што аж шкада сябе стала. Ідзеш такая ўся ў чорным адзенні, бо трэба быць строга апранутаю на працы, і думаеш: што ж гэта за жыццё такое паганае: яно сабе бурліць на вуліцы, у кожнай яшчэ па-летняму жывой істоце, аж ліецца адусюль і найперш з неба, і адбіваецца ад асфальту. Але яно, нядобрае такое, неяк праходзіць паўз цябе.
Бо ты  ў такі цудоўны дзень адчуваеш сябе не  жыццярадаснаю і безтурботнаю дзяўчынаю, а нейкай азадачанай "вучылкай" хіміі.

0

7

Вось за што ты мне падабаешься дык за тое што можаш спыниць гэты балаган, ад гэдыких дзиуных слоу аж у нутры добра стала.

0

8

Я один

0

9

Я падумала, як шмат часу сыходзіць на дарогу. На любую - ці куды далёка, ці проста па справах. А яшчэ шмат нерваў можа страціцца. Я вось хаваюся ў плэер. Дапамагае. Люблю за людзьмі назіраць. У нас рэдка хто глядзіць адзін на аднаго, усе хаваюць вочы.
А яшчэ люблю як у дзяцінстве станавіцца каля шкла вядоўцы і глядзець на дарогу. Яна тады шырокая і не такая доўгая.
А вы што робіце?

0

10

А я теперь практически каждый день пешком с центра до белых рос хажу

0

11

Leo написал(а):

до белых рос хажу

А што ты робіш на Белых Росах?

0

12

Девушку встречает) и проважает. Вот так... лавиласищещуща.

0

13

вось яно што. а я думаю, куды гэта ён падзеўся, так і не расказаў яшчэ аб сваім з ЁЙ знаёмстве.

0

14

sieviaryn написал(а):

У нас рэдка хто глядзіць адзін на аднаго, усе хаваюць вочы.

Да... И редко кто выдерживает взгляд.... На самом деле,за людьми очень интерестно наблюдать,и думать. О том какой ты сам,неужели и ты такой как они? С приземлёнными мечтами и желаниями? Неужели ты тоже такой же эгоистичный и себялюбивый?
Знаете,чем больше живу-тем больше разочаровываюсь в людях... А жаль...

0

15

Мне здаецца, ты дарма так. Лепш намагацца ва ўсім бачыць лепшае.
Я б была асцярожнаю, перш чым казаць, што ў людзей такія ўжо нізкія мары і жаданні. Ня варта ўзносіць сябе над людзьмі. Бо гэта наш народ, хоць мы пакуль і не адчуваем сябе нацыяй. Ты недзе пісаў, што марыў бы зрабіць Беларусь Беларусьсю. А для каго? Толькі для сябе?
Ты ацані сённяшняе становішча. У такім становішчы вельмі складана дабіцца таго, каб большасць мела нейкія ўзнёслыя помыслы. Людзям спачатку трэба ўладкаваць свой быт, а ўжо пасля думаць аб высокім. Гэта рэчаіснасць, якая я маю надзею некалі зменіцца. А каб змянілася, трэба каб той,то будзе яе мяняць любіў свой народ. Успомні Каліноўскага, калі ён пісаў савю Мужыцкую праўду, ён ня думаў, што МУЖЫКІ яе не зразумеюць, ён верыў у гэтых МУЖЫКОЎ.
Ой, прабач, нешта я пачынаю лекцыі чытаць. Я веру, што ты мяне зразумеў.

0

16

sieviaryn написал(а):

Лепш намагацца ва ўсім бачыць лепшае.

Надоело верить в то,чего нет.

sieviaryn написал(а):

У такім становішчы вельмі складана дабіцца таго, каб большасць мела нейкія ўзнёслыя помыслы.

А когда в истории люди жили хорошо?

0

17

Да я не втеме
и со своей девушкай посрался

0

18

А я себе подпись поменял)) терь троху лепш)

0

19

ніколі так не кажы

Leo написал(а):

со своей девушкай посрался

мабыць і яна грубасцей ня любіць. прабач, што лезу ў чужую справу, але заўсёды каробіла гэтае словазлучэнне. лепш ужо пасварыўся.

0

20

сори больш небуду, просто злости на себя слишком много

0

21

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
У меня 600 сообщений, почти полавина  сумма всех Вас взятых.
Хотя я жду 666 сообщений, ну а потом 1000.

0

22

чем тут гордиться ни как не поиму, тем что ты тут себя возносишь так может нам тебя на форуме одного оставить, будишь флудить может и наберёшь 4/5 всех сообщений

0

23

Опять, спасибо за оценку моих стораний и желаний что-то сотварить.

0

24

KViDller написал(а):

так может нам тебя на форуме одного оставить, будишь флудить может и наберёшь 4/5 всех сообщений

Не знаю чего, но смеюсь долго и сильно!!!  :lol:

0

25

Какиеже Вы все с_у_к_и

0

26

не обежайся но "суки" под нас не звучит, скорее всего кабели.

0

27

эт тока на вид, а внутри бываете реткостные ----

0

28

Бесполезно смотреть на пустые глаза
Окружающих мёртвых душой.
И смерти печальной ночная гроза
Останется только со мной.
Пустые надежды,тупые мечты,
Не стоят и капли дождя.
Что капает с неба, с высот пустоты,
От туда, где нету тебя.
За мною придёт забирая меня
Старуха из тёмных веков...
Прости дорогая невинен и я,
Что у времени нету оков.
Мой путь уж окончен.Всё нету меня
Старуха нас долго не ждёт...
Прости дорогая,невинен и я
Я верю,любовь не умрёт.

0

29

Просьба заценить этот бред.

0

30

Чесно звучит класно, понял что про любовь, но как критик)) могу сказать чуть чуть переходы то класно по теме, то бред о другом) А если чесно то супер я ставлю "+", если не против в репутации об этом писать не буду.

0

Вы здесь » Гродно общается здесь » Разговоры ни о чем » Разговоры ни очем.